klimatyzacja
klimatyzacja lokali
Urządzenia klimatyzacyjne zapewniające komfort klientów korzystających z danych usług.
Urządzenia do przechowywania łatwo psujących się artykułów spożywczych.
Od sukcesu restauracji zależy bardzo wiele czynników.
Dobre jedzenie, wystrój wnętrza, miła obsługa, chwytliwa nazwa, to niewątpliwie dobry początek. Ale fundamentem dobrze prosperującej restauracji jest przede wszystkim zadowolony klient. Poniżej znajdą państwo związek między chłodnictwem i klimatyzacją a zadowoleniem klientów.
Dobre jedzenie
zaczyna się od dobrego miejsca
Jest uzależnione od produktów wykorzystanych do jego przygotowania. Produkty te powinny być świeże. Czy to oznacza że nie można jeść oscypka nad morzem, Lub ryby w górach? Oczywiście że można!
Do przechowywania łatwo psujących się artykułów spożywczych wykorzystuje się:
mroźnie, zamrażarki skrzyniowe, witryny ekspozycyjne, szafy chłodnicze, szafy mroźnicze, zamrażarki barowe, które oprócz świeżości, pozawalają na zachowanie koloru, smaku oraz wartości odżywczych przechowywanych produktów.
Dania które przygotowane zostały z właściwie przechowywanych produktów są pełnowartościowe, cieszą oczy i podniebienie.
Komfortowa sala
tu liczy się każdy szczegół
.Dla klientów korzystających z usług restauracji ważne jest nie tylko jedzenie ale też klimat na sali w której będą spożywali posiłek i wystrój wnętrza nie jest tutaj najistotniejszy. Owszem, w obskurnie wyglądającym pomieszczeniu nikt nie ma ochoty jeść ale niezwykle ważne jest czyste powietrze.
Obiekty gastronomiczne wymagają szczególnego podejścia w kwestii wymiany powietrza. Wykorzystywane w urządzeniach klimatyzacyjnych filtry z węglem aktywnym pozwolą pozbyć się zapachów pochodzących z gotowania a filtr plazmowy, elektrostatyczny, jonizator powietrza oczyszczają powietrze z cząsteczek kurzu i bakterii.
Klimatyzacja lokalu ma za zadanie neutralizację powstających zanieczyszczeń, zapewni użytkownikom odpowiedni, zdrowy mikroklimat, czyli właściwy skład powietrza, temperaturę i wilgotność co sprzyja dobremu samopoczuciu i zdrowiu klientów.
+ Zdecydowanie wiele zależy pracowników. Wymagamy od nich kwalifikacji, doświadczenia oraz nienagannego zachowania w kontakcie z klientem ponieważ to właśnie ich prace utożsamiać będą z restauracją. Dlatego parametry powietrza wewnątrz kuchni jak i na Sali powinny zapewnić osobom w nich pracującym komfort cieplny, dobre samopoczucie oraz powietrze pozbawione rozmaitych zanieczyszczeń, oraz zapachów.
Pamiętajmy Zdrowy pracownik to wydajny pracownik, wydajny pracownik to zadowolony klient.
profesjonalny zespół
czyli sami niesamowici ludzie
Zdecydowanie wiele zależy pracowników. Wymagamy od nich kwalifikacji, doświadczenia oraz nienagannego zachowania w kontakcie z klientem ponieważ to właśnie ich prace utożsamiać będą z restauracją. Dlatego parametry powietrza wewnątrz kuchni jak i na Sali powinny zapewnić osobom w nich pracującym komfort cieplny, dobre samopoczucie oraz powietrze pozbawione rozmaitych zanieczyszczeń, oraz zapachów.
Pamiętajmy Zdrowy pracownik to wydajny pracownik, wydajny pracownik to zadowolony Klient.